Fårup Sommerland

Med over 50 forlystelser til hele familien er Fårup Sommerland blandt de største i Danmark. Sommerlandet ligger i Fårup, mellem Blokhus og Løkken.

Forlystelserne er delt op i tre hovedkategorier, Family, Action og Aquapark.

Family repræsenterer de forlystelser som familien samlet kan afprøve i et roligt tempo. Her findes forlystelser til både store og små.

Action forlystelserne foregår i et noget højere tempo, så alle kan få et rigtigt sus med hjem.

Aquapark byder på masser af vand til hele familien. Her finder du blandt andet Vandcyklonen, Surf Hill og Wild River.

Nordens bedste i 2012 og verdens 3. bedste
Fårup sommerland blev i 2012 kåret som Nordens bedste sommerland. I 2010, 2011 og 2012 blev Fårup kåret til verdens 3. bedste familiepark af det amerikanske magasin Amusement Today. Herudover har Fårups personale to år i træk fået en international pris for at levere verdens 3. bedste service.

Orkanen – Kæmpe nyhed!
I juni 2013 åbner den største nyhed nogensinde i Fårup. Rutsjebanen Orkanen kører – som den eneste i Norden – både over og UNDER vandet! Orkanen tager dig først op i 7. sals højde og med 75 km/t ryger du ned under vandet og fortsætter skræmmende tæt på træer og buske – mens dine fødder dingler frit i luften! Du kan også prøve Danmarks vildeste acceleration i rutsjebanen Lynet, som bliver skudt af sted fra 0 til 80 km/t på bare to sekunder, og så går turen op og ned i vilde loops og halsbrækkende hårnålesving – eller hvad med en tur i Falken, Danmarks hurtigste trærutchebane!

Danmarks Største vandland
I parken finder I også Danmarks største opvarmede Aquapark, hvor hele familien kan boltre sig i de vilde bølger i Bølgebassinet, suse om kap på Surfhill eller køre sammen i kæmperingene i Vandslangen. Når vandpjaskeriet er ovre, og håret er tørret, kan I få taget fusen på sanserne i 4D-biografen, hygge i børnetivoliet, tumle på talrige trampoliner eller dase i skyggen af træerne og trylle ved det store grill-selv område, hvor glohede griller står klar til jer. Og husk at når entréen er betalt er alle forlystelser og Aquapark gratis hele dagen! I vores restauranter kan hele faamilien finde sine livretter – både i vores lækre buffetrestaurant og i parken mange andre spisesteder.

Fårup Sommerland
Pirupvejen 147
9492 Blokhus
www.faarupsommerland.dk

Billeder

Kort


Vis stort kort

Speak Your Mind

*