Sommerland Sjælland

Prøv mere end 60 aktiviteter og vær børn med børnene i trampolinhop, rutsjeture og kanosejlads. Sjællands største udendørs vandland byder på 7 forskellige vandrutsjebaner og 6 bassiner til glæde for både store og små legebørn, når solen står højt. Husk praktisk fodtøj til en tur i klatrehøjder, udfordringer på junglesti og guldgraverstemning på Guldbakken, hvor I graver efter ÆGTE 24 karats guld.

Tag madkurven med til picnic og grill, eller køb mad i en af parkens spisesteder, grillbarer eller kiosker. I juli måned kan der nydes lokal tapas og grøntsagstærter i madteltet Smagen af Sommer, hvor du kan få rigtig god kvalitet baseret på lokale råvarer, når sulten skal stilles. Der er mange borde og bænke rundt i parken, ligesom den frodige blomsterpark indbyder til en pause på tæppet.

Gokarts, looprutsjebane og karrusellen Traffic Jam sørger for det vilde sus hos familiens vovehalse, ligesom det frie fald på 17 meter i vandlandet er en udfordring for selv den mest hærdede farmand.

Køerne er sjældent lange ved aktiviteterne, så børnene har gode muligheder for at få prøvet deres favoritter mere end én gang under besøget.

Alle forlystelser er gratis, når entréen er betalt.

Sæsonen går fra medio maj til primo september. Se www.sommerlandsj.dk

Sommerland Sjælland
Gl. Nykøbingvej 169
4572 Nr. Asmindrup
www.sommerlandsj.dk

Billeder

Kort


View Larger Map

Speak Your Mind

*